Restaurant

Over Koeckhofs

Hotel-restaurant Koeckhofs is vermeld in de toonaangevende restaurantgidsen Michelin en GaultMillau.

 

Michelin 2017 over Koeckhofs

'Eigentijdse gastronomie die graag met de seizoenen meegaat. In het voorjaar staat alles hier in het teken van asperges en ook naar het wild wordt elk jaar reikhalzend uitgekeken. Interessante formules die de trouwe gasten in hun hart hebben gesloten.'

Bekroond met 2 vorkjes.

 

Gault&Millau 2017 over Koeckhofs

'Dit restaurant, elegant en gastronomisch helemaal mee met zijn tijd, is gevestigd in het gelijknamige hotel. Gasten mogen hier zelf een menu samenstellen uit telkens een zestal voor- en hoofdgerechten. Daarbij valt op dat chef Mark Bonneu graag met nobele producten werkt, van kreeft over ganzenlever tot tarbot. Zo combineert hij kreeft met avocado, quinoa, wortel en citrus. Kalfscarpaccio verwerkt hij in een variant op vitello tonnato, met gemarineerde tonijn en ganzenlever. Kalfsribstuk krijgt mooie begeleiding mee van girolles en natuurlijke jus met rozemarijn. Er staan ook heel wat klassieke gerechten op de kaart, zoals krokante zwezerik met béarnaise en runderhaas met rode wijnsaus.'

Bekroond met het label 'uitstekende prijs-plezier verhouding', 14/20.

 

Persmap restaurant Koeckhofs (via PocketResto.be)